Hjemmelavede linser

Hjemmelavede linser – 12 stk.

Opskrift: Hjemmelavede Linser

Ingredienser:Hjemmelavede Linser

  • 250 gram hvedemel
  • 150 gram flormelis
  • 200 gram smør
  • 2 æggeblommer
  • 2 tsk. koldt vand

Til Cremen:

  • 2 æg
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 2 dl mælk
  • ½ tsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. flormelis


Tilberedning:

  1. Bland mel og flormelis og hak smørret i.
  2. Tilsæt æggeblommerne og vand, saml dejen og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. PIsk æg, sukker, majsstivelse, mælk og vanniljesukker sammen i en gryde.
  4. Kog cremen igennem under omrøring og lad den afkøle.
  5. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse, udstik 12 cirkler på 7 cm og 12 cirkler på 12,5 cm.
  6. Beklæd linseformene med de store cirkler, og kom en skefuld creme i og læg de små cirkler på som låg.
  7. Klem kanterne sammen og ind i ovnen.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 220 grader forvarmet ovn.

Lad dine Hjemmelavede linser køle af, inden du pynter dem med flormelis.

Print Friendly