Hjemmelavde snegle

Hjemmelavde snegle – 12 stk

Opskrift på : Hjemmelavde Snegle

Ingredienser:Hjemmelavde snegle - opskrifterpåkager.dk

  • 300 g hvedemel
  • 100 g smør eller margarine
  • 50 g gær
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 1 dl mælk

Fyld

  • 100 g smør eller margarine
  • 100 brun farin
  • 2 tsk. kanel

Pynt

  • Æg til æggestrygelse
  • Glarsur af
  • 100 g flormelis
  • 1 spsk. kogende vand


Tilberedning:

  1. Lun mælken, og opløs gæren deri. Husk, gæren må ikke varmes med.
  2. Bland hvedemel og de øvrige ingredienser i, og ælt det hele sammen til en ensartet dej.
  3. Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
  4. Del dejen i to lige store dele, og rul den ud til to firkanter (ca. 30×30 cm). Fordel fyldet over hele fladen, og drys med kanel.
  5. Rul dem sammen som til roulade, skær ud til 12 lige store stykker. Sæt dem på en smurt plade, og tryk dem flade.
  6. Lad dem hæve tildækket og lunt ca. 20 min.
  7. Pisk ægget, og pensl sneglene med æggestrygelse, inden de bages.

Bagetid:

Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220 grader (varmluft 200 grader) på ovnens midterste rille.

  • Rør flormelis og kogende vand til en passende konsistens, og pynt sneglene med glasuren, når de er afkølet.

Hurtig, nemt og enkelt. Velbekomme

Print Friendly