Hjemmebagt sandwichbrød

Hjemmebagt sandwichbrød – 2 stk.

Opskrift på : Hjemmebagt Sandwichbrød

Ingredienser:Hjemmebagt sandwichbrød - opskrifterpåkager.dk

  • 1 kg hvedemel
  • 50 g smør eller margarine
  • 50 g gær
  • 5½-6 dl mælk
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker


Tilberedning:

  1. Lun mælken, og opløs gæren deri. Gæren må ikke varmes med.
  2. Ælt hvedemel og de øvrige ingredienser i til en ensartet dej, og form det til en kugle. Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
  3. Del dejen i to dele, form dem til kugler, og lad dem hvile et par min.
  4. Form hver dejkugle til et franskbrød, og anbring dem i smurte bageforme. Lad dem efterhæve tildække tog lunt til dobbelt størrelse.
  5. Når dejen er efterhævet til dobbelt størrelse i formen, anbringes den på en bageplade med bagepapir med bunden opad.

Bagetid:

Ca. 45 min. i en forvarmet ovn ved 220 grader, varmluft 200 grader og på ovnens midterste rille. Derefter fjernes formen, og brødet bages yderligere 5 min.

Print Friendly