Hindbærsnitter med luksus glasur

Hindbærsnitter med luksus glasur – 12 stk.

Opskrift: Hindbærsnitter Med Luksus Glasur

Ingredienser:

Hindbærsnitter Med Luksus Glasur

  • 300 gram mel
  • 200 gram smør i tern
  • 100 gram flormelis
  • 2 æggeblommer
  • 150-200 gram hindbærmarmelade


Tilberedning:

  1. Nuller smøret ud i flormelis og mel. Hvis du har en skøn, skøn røremaskine bruger du bare den flade pisker.
  2. Tilsæt æggeblommerne og rør videre til det hele har samlet sig.
  3. Del dejen i 2 og pres hver halvdel ud på et stykke bagepapir som oven for. Lad dejen hvile i køleskabet i 1 time.
  4. Varm ovnen op til 180 grader og tag det ene stykke dej ud af køleskabet.
  5. Rul dejen ud til ca. 24×29 cm og bag den i 11-12 min, men hold virkelig godt øje til sidst! Den må godt være lysebrun i kanterne. Mens den ene bager kan du rulle den anden klump dej ud.
  6. Lad begge bagte dejplader afkøle helt. De er ret skrøbelige når de er kølet af.
  7. Læg dem sammen med rigeligt hindbærmarmelade.

Ingredienser:

Til luksusglasur med hvid chokolade

 

  • 100 gram hvid chokolade
  • 25 gram smør
  • 200 gram flormelis
  • 4-5 spsk. kogende vand

Tilberedning:

  1. Smelt forsigtigt smør og hvid chokolade sammen i mikroovnen.
  2. Rør flormelis i chokoladen og tilsidst det kogende vand lidt efter lidt for at før glasuren helt jævn.
  3. Fordel den på hindbærsnittekagen med det samme og drys med krymmel (eller rålakridspulver , som alternativ.
  4. Skær kagen ud i 12 snitter – skær først en gang på langs og derefter 5 snit på tværs.

 kilde

Velbekomme med dine Hindbærsnitter med luksus glasur

Print Friendly