Hindbærmuffins

Hindbærmuffins – 12 stk.

Opskrift På: Hindbærmuffins

Ingredienser:

  • 175 gram smør
  • 150 gram brun farin
  • 20 gram vaniljesukker
  • 1 knsp. salt
  • 4 æg
  • 325 gram + 2 spsk. mel
  • 4 tsk. bagepulver
  • 5 spsk. mælk
  • 175 gram frosne hindbær, friske kan selv.f også bruges.
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. hindbærgelë


Tilberedning:

  1. Pisk smør, farin, 10 gram vaniljesukker og salt sammen med et piskeris.
  2. Rør æggene i et af gangen.
  3. Bland 325 gram mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken.
  4. Lad hindbærrene tø op i ca. små 5 minutter.
  5. Drys  2 spsk. mel over bærrene og vend dem forsigtigt i dejen lidt ad gangen.
  6. Sæt papirforme i muffinsbageform til 12 stk. og fyld hver form 3/4 op med dej.

Bagetid:

Ca. 30 minutter. 175 grader i en forvarmet ovn og 150 grader varmluft.

Til sidst:

  1. Tag dem ud og lad dem køle af i 1 time.
  2. Pisk fløden stiv og drys 10 gram vaniljesukker i.
  3. Varm hindbærgeleen op.
  4. Læg en klat flødeskum på hver muffin og dryp lidt hindbærgele over.

Så dine dejlige og lækre Hindbærmuffins klar til servering!

 

Print Friendly