Hindbærmuffins med hvid chokolade

Hindbærmuffins med hvid chokolade

Opskrift: Hindbærmuffins Med Hvid Chokolade

Ingredienser:

  • 520 gram hvedemel
  • 4 tsk bagepulver
  • 340 gram sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 4 dl. kærnemælk, alm. mælk kan også buges.
  • 180 gram smeltet smør
  • 1/3 tsk salt
  • 220-250 gram frosne hindbær
  • 200 gram hvid chokolade, gerne hakket


Tilberedning:

  1. Bland det let afkølede smeltede smør m. salt, vanille, sukker, æg og mælk. Det piskes godt sammen.
  2. Mel og bagepulver blandes og røres i den første blanding (rør så lidt så muligt)
  3. Vend hindbær og chokolade i med en dejskraber, til det er nogenlunde jævnt fordelt.
  4. Dejen hældes i papirmuffinsforme.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 200 grader forvarmet ovn. 180 grader varmluft.

Print Friendly