Hindbærmuffins med chokoladekugler

Hindbærmuffins med chokoladekugler

Opskrift: Hindbærmuffins Med Chokoladekugler

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 0,75 dl olie
  • 400 gram flormelis
  • 10 gram vaniljesukker
  • Lidt salt
  • 2,5 dl sødmælksyoghurt
  • 300 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 24 fyldte chokoladekugler
  • 100 gram hindbær
  • 1 æggehvide


Tilberedning:

  1. Del æggene i blomme og æggehvide.
  2. Pisk æggeblommer og olie sammen.
  3. Rør 100 gram flormelis, vaniljesukker, salt og yoghurt i.
  4. Pisk æggehviderne stive og drys samtidig 50 gram flormelis i.
  5. Bland mel og bagepulver.
  6. Vend skiftevis de piskede æggehvider og melblandingen i dejen.
  7. Læg papirforme i en muffinbageform til 12 stk. og fyld halvdelen  af dejen i.
  8. Læg 2 chokoladekugler i hver muffin og fordel resten af dejen jævnt ovenpå.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 175 grader i en forvarmet ovn eller 150 grader i varmluft.

Det sidste du skal gøre:

  1. Tag dem ud og lad dem køle af på en bagerist.
  2. Skyl hindbærrene og rør en glasur af 250 flormelis og 1 æggehvide.
  3. Fordel derefter glasuren og hindbærrene på alle dine hindbærmuffins med chokoladekugler.
Print Friendly