Hindbær lagkage

Hindbær lagkage – 8 til 12 portioner

Opskrift på : Hindbær Lagkage

Ingredienser:Hindbær lagkage - opskrifter på kager

  • 1 brev kagecreme med ægte vanille f.eks Dr.O
  • 5 dl mælk
  • 3 lagkagebunde
  • 8 knuste makroner
  • 200 g frosne hindbær
  • 2 dl flormelis
  • 50 g optøede hindbær
  • 1- 2 spsk kogende vand
  • Sukker hjerter f.eks Dr. O
  • Princess Lillifee Glitter Gele f.eks Dr. O
  • 1/4 liter piskefløde


Tilberedning:

  1. Tilbered kagecremen som anvist på emballagen.
  2. Læg lagkagebundene samme med kagecreme, knuste makroner og frosne bær.
  3. Lad lagkagen trække til næste dag, så bliver den bedst.
  4. Mos hindbærrene med halvdelen af vandet og rør det sammen med flormelis og evt. ekstra vand.
  5. Overtræk det øverste lag med hindbærglasur og pynt straks med glitter gele.
  6. Pisk fløden til flødeskum og pynt lagkagen rundt lags kanten med krymmel.
  7. Suppler evt. med ekstra krymmel.

Tip. De mosede hindbær kan evt. sies inden de røres sammen med flormelis og resten af vandet så kernerne ikke kommer med.
Jordbær kan selvfølgelig også bruges.

vurder denne opskrift:

Print Friendly