Hindbær-chokolade-lagkage

Hindbær-chokolade-lagkage – 8 til 12 stk.

Opskrift på : Hindbær-chokolade-lagkage

Ingredienser:Hindbær-chokolade-lagkage

  • 1 brev kagecreme
  • 5 dl mælk
  • 3 lagkagebunde
  • 250 g friske eller frosne hindbær

Til Pynt:

  • Flormelis
  • Dr. krymmel eller Chokoflakes
  • ¼ liter piskefløde
  • 1 spsk kakao


Tilberedning:

  1. Tilbered kagecremen.
  2. Læg lagkagebundene sammen med kagecreme og hindbær.
  3. Lad lagkagen trække til næste dag, så bliver den bedst.
  4. Rør flormelis sammen med vand og kakao til glasur, og smør glasur på lagkagen.
  5. Pynt med flødeskum og krymmel/Chokoflakes.

vurder denne opskrift:

Print Friendly