Gulerodsmuffins med pistacienødder

Gulerodsmuffins med pistacienødder – 12 stk.

Opskrift på: Gulerodsmuffins Med Pistacienødder

Ingredienser:

  • 200 gram gulerødder
  • 3 æg
  • 100 gram sukker
  • 75 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. stødte nelliker
  • 1 knsp. kanel
  • 50 gram hakkede pistacienødder


Tilberedning:

  1. Sæt 2 papirforme i hver fordybning i en muffinbageform til 12 stk.
  2. Skræl og skyl gulerødderne og riv dem fint.
  3. Læg de revne gulerødder på et viskestykke evt. og pres væden ud.
  4. Del æggene i æggeblommer samgt æggehvider.
  5. Pisk æggehviderne stive og stil dem i køleskabet.
  6. Pisk æggeblommerne og sukker sammen med et piskeris.
  7. Tag 1 tsk pistacienødder fra, da det skal bruges til pynt senere, og bland ellers resten med mel, bagepulver, stødte nelliker og kanel.
  8. Vend skiftevis melblandingen og æggehvider i æggecremen og fyld hurtigt dejen i formene.
  9. Drys hakkede pistacienødder på dine muffins.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 175 grader forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme  med dine Gulerodsmuffins med pistacienødder.

Print Friendly