Grove brunchboller

Grove brunchboller

Grove brunchboller Opskrift:

Ingredienser:Grove brunchboller - opskrifterpåkager.dk

  • 350 gram hvedemel
  • 150 gram fuldkornshvedemel
  • 50 gram havregryn
  • ½ dl madolie
  • 1 dl natural yoghurt
  • 1½ dl vand
  • 1 æg
  • 25 gram gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker


Tilberedning:

  1. Bland yoghurt og varmt vand ca. 37 grader, og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.
  3. Lad den hæve, lunt og tildækket, i ca. 30 min.
  4. Slå dejen sammen og tril den ud til en pølse. Del den i 16 lige store dele.
  5. Form boller og sæt dejen på panden. Lad dem hæve, lunt og tildækket, i ca. 20 min. Klip et kryds i hver bolle.
  6. Ved pensling bruges yoghurt, drys med fuldkornshvedemel.

Bagetid:

Ca. 12-15 minutter. 220 grader i en forvarmet ovn eller 200 grader varmluft, brug miderste rille til dine grove brunchboller.

Print Friendly