Grillbrød

Grillbrød

Opskrift På: Grillbrød

Ingredienser:Grillbrød

  • 500 g  hvedemel
  • 100 g grahamsmel
  • 100 g knækkede hvedekerner
  • 50 g finthakket rød peber
  • 50 g gær
  • Ca. 4 dl vand
  • 2 tsk. salt

Pynt

  • Æggestrygelse


Tilberedning:

  1. Opløs gæren i håndvarmt vand.

  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.

  3. Stil dejen til hævning tildækket og lunt i 1 time.

  4. Del dejen i 8 lige store stykker, der formes til boller, der hviler i ca. 2 min.

  5. Tril dejbollerne ud til ca. 20 cm’s længde, og sæt dem på en smurt bageplade.

  6. Lad dem efterhæve tildækket og lunt i ca. 20 min.

  7. Brødene pensles med æggestrygelse og ridses på skrå.

Bagetid:

Ca. 20 min ved 225 grader, eller varmluft 205 grader, på midterste rille.

Print Friendly