Grill flutes

Grill flutes –  14 stk.

Opskrifter på: Grill Flutes

Ingredienser:Grill flutes

  • 550 g sigtet speltmel
  • 50 g gær
  • Ca. 4 dl vand
  • 1/2 dl olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 2-3 spsk. rosmarin
  • 2 spsk. flydende honning


Tilberedning:

  1. Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt speltmel, salt, rosmarin, honning og olivenolie.
  2. Ælt dejen grundigt til den er smidig og lad den hæve tildækket i ca. 40 min.
  3. Tag dejen op på et melet bord. Del dejen i 14 stykker og form dem til boller. Lad dem hvile i 5-10 min. og form dem til små flutes, ca. 25 cm lange.
  4. Læg brødene på en bageplade, og lad dem hæve tildækket i ca. 30 min. Skal flutene bages på grill, lægges de på bagepapair – så er de nemmere at flytte over på den varme bagesten.

Bagetid:

Grill: Ca. 12-15 min.

Ovn: Ca. 12-15 min. midt i 225 C forvarmet ovn (varmluft 200 C)

Print Friendly