Glutenfri kammerjunker

Glutenfri kammerjunker

Opskrift På: Glutenfri Kammerjunker

Ingredienser:glutenfri og laktosefri kammer junker

  • 100 gram rapsolie
  • 1 æg
  • ½ dl rismælk
  • 1½ spsk. fiberhusk
  • 240 gram fuldkornsrismel
  • 50 gram flormelis
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanillesukker
  • ½-1 tsk. kardemomme
  • skallen af 1 citron


Tilberedning:

  1. Bland olie, æg, sojamælk og fiberhusk sammen til det gelé.
  2. Bland resten af ingredienserne sammen og rør det godt sammen med gele-væsken. Tilsæt evt. lidt vand, så det ikke smuldr.
  3. Rul og tryk dejen sammen til små kugler, ca. 2 cm i diameter og placer dem på en bageplade med bagepapir.

Bagetid:

Ca. 8-10 minutter. 225 grader øverste rille  i ovnen i  Når de blevet let gylne taget de ud af ovnen og sluk.

Til sidst:

  1. Flæk kuglerne i to med en  kniv.
  2. Læg dem tilbage på bagepladen og sæt bagepladen tilbage i ovnen.
  3. Lad kammerjunkerne tørre i eftervarmen i en halv times tid.
Se flere af vores Glutenfrie opskrifter.
Print Friendly