Glutenfri kakaokage

Glutenfri kakaokage – 15 stk

Opskrift på : Glutenfri kakaokage

Ingredienser:Glutenfri kakaokage - opskrifterpåkager.dk

  • 85 g margarine, gerne flydende
  • 50 g sukker
  • 3 æg
  • 1 dl minimælk
  • 200 g Glutenfri mel
  • 70 g Perfect Fit
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. kakao
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 15 g Fiber Husk

kagen pyntes med:

  • 50 g smeltet chokolade (mindst 70 % kakaoindhold)
  • 2 spsk. kokosmel


Tilberedning:

  1. Rør margarine og sukker godt sammen.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen.
  3. Tilsæt mælken.
  4. Bland mel, Perfect Fit, bagepulver, kakao, vanillesukker og Fiber Husk sammen og sigt det i.
  5. Fyld dejen i en smurt sandkageform (ca. 1 l), og sæt den i en kold ovn.

Bagetid:

Ca. 40 min. ved 175 C på næstnederste ovnrille.

Note:

Når kagen er afkølet, kan den overtrækkes med smeltet chokolade og drysses med kokosmel.

Print Friendly