Glutenfri groft brød

Glutenfri groft brød – 22 stk.

Opskrift på : Glutenfri Groft Brød

Ingredienser:Glutenfri groft brød - opskrifterpåkager.dk

  • 35 g gær
  • 10 g Fiber Husk
  • 2 dl vand
  • 3 dl A38 0,5 %
  • 2 tsk. honning
  • 1½ tsk. salt
  • 30 g solsikkekerner
  • 30 g græskarkerner
  • 50 g Kikærtemel
  • 50 g Quinuaflager
  • 100 g Quinuamel
  • 30 g hørfrø
  • 20 g sesamfrø
  • 300 g glutenfri mel
  • evt. 1 tsk. madkulør


Tilberedning:

  1. Fyld gær, Fiber Husk, vand og A38 i røremaskinen og rør det godt sammen.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne i den rækkefølge, som de står, mens maskinen kører.
  3. Hvis man ønsker et brød, der minder om rugbrød, kan man tilsætte kulør.
  4. Smør en brødform (ca. 1½ l) godt, og hæld dejen i formen og glat den ud.
  5. Lad dejen hæve ca. ½ time tildækket.
  6. Pensel brødet med A38, vand eller sammenpisket æg.

Bagetid:

1 time. 190 grader på næstnederste ovnrille.

Print Friendly