Glutenfri chokolademuffins

Glutenfri chokolademuffins

Opskrift På: Glutenfri Chokolademuffins

Ingredienser:

  • 150 gram dadler
  • 100 gram hasselnødder
  • 1 dl solsikkekerner
  • Saften fra 1 appelsin
  • Lidt salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kakao med top på
  • 2 æg


Tilberedning:

  1. Solsikkekernerne blendes fint til mel.
  2. Tilsæt salt, kakao og bagepulver og bland det godt sammen.
  3. Dadler og hasselnødder findeles i en foodprocessor og blandes sammen med “solsikkemelet”.
  4. Pres saften ud af appelsinen og hæld den i blandingen.
  5. Slå de to æg ud i skålen og bland godt, til dejen er jævn.
  6. Hældes i muffinsforme og bages.

Bagetid:

Ca 30 minutter. 180 grader forvarmet ovn.

Print Friendly