Giotto muffins

Giotto muffins – 12 stk.

Opskrift på: Giotto Muffins

Ingredienser:

  1. 50 gram hakkede hasselnødder
  2. 200 gram nougat
  3. 325 gram mel
  4. 175 gram smør
  5. 150 gram brun farin
  6. 10 gram vaniljesukker
  7. 1 knsp. salt
  8. 4 æg
  9. 4 tsk. bagepulver
  10. 5 spsk. mælk
  11. 100 gram giotto-kugler
  12. 2 tsk. flormelis til pynt.


Tilberedning:

  • Rist hasselnødderne på en pande uden fedtstof og lad dem køle af.
  • Skær den afkølede nougat i fine tern, vend dem i 1 spsk. mel og stil dem koldt.
  • Kom smør, farin, vaniljesukker og salt i en rørskål og pisk det hele sammen med et piskeris.
  • Rør æggene i et ad gangen.
  • Bland bagepulver i resten af melet og rør det hurtigt i sammen med mælken.
  • Vend nougat-terningerne og 3/4 af de ristede hasselnødder i dejen.
  • Sæt 2 papirforme i hver forybning i en muffinbageform til 12 stk, og fordel dejen jævnt rundt med en ske eller lign.
  • Tryk ca. 2 giotto-kugler fast i hver muffin og drys resten af hasselnødderne over.

Bagetid:

Ca. 30 minutter. Forvarmet ovn 200 grader eller 175 grader varmluft.

Lad dem køle af i nogle minutter på en bagerist, og sigt derefter flormelis over dine giotto muffins inden servering. De kan også nedfryses til senere servering.

Print Friendly