Frugtkage med dadler

Frugtkage med dadler – 2 stk.

Opskrift på : Frugtkage Med Dadler

Ingredienser:

  • 350 g hvedemel
  • 2 dl spiseolie
  • 250 g sukker
  • ½ dl lys sirup
  • 4 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. muskat
  • 2 dl saft fra usprøjtede appelsiner
  • 250 g rosiner
  • 300 g fintskårne dadler
  • 400 g cocktailbær
  • 100 g meget grofthakkede nødder


Tilberedning:

  1. Rør olie, sukker, sirup og æg sammen til en ensartet masse.
  2. Sigt krydderierne i hvedemel, og rør det i sammen med appelsinsaften.
  3. Vend frugterne og nødderne i lidt hvedemel og tilsæt dem.
  4. Rør det hele til en ensartet masse.
  5. Hæld massen i 2 bageforme (2 liter), som er foret med bagepapir.

Bagetid:

Ca. 65 min. i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft 140 grader på midterste rille.

Til sidst afkøl kagerne ca. 15 min., før de tages ud af formene og lad dem blive helt kolde på en bagerist, før papiret fjernes.

Print Friendly