Frosting

Hvad er frosting/Toppings – Frosting er den Amerikanske udgave af glasur, den har bare en tykkere konsistens og smager vidunderligt godt, – alt efter hvad for en type frosting man vælger at lave. Man bruger typisk frosting på cupcakes, men kan også bruges til muffins eller generalt andre kager. Frosting kan fås i regnbuens farver, bogstavlig talt. Kun fantasien sætter grænser. Her på siden finder du forskellige opskrifter på frosting som du kan bruge på dine kager. Der bliver tilføjet flere opskrifter løbende.

GLASUR

Glasur er faktisk meget nem og enkelt at lave, flormelis røres sammen med en smule vand eller frugtfarve måske frugsaft. Der findes forskellige farve glasur, alt efter hvad det skal bruges til og på.

Her er dog 3 populære du nemt, hurtigt og enkelt kan lave hvis du nu skulle være så uheldig at have “glemt” dem :-)

Hvid Glasur:

  • 200 gram flormelis
  • 1 spsk. kogende vand

Chokolade glasur:

  • 180 gram flormelis
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kogende vand

Farvet glasur:

  • 200 gram flormelis
  • 1 spsk. frugtfarve eller frugtsaft, det kan eksempelvis være, ribs, blåbær, solbær eller jordbærd.


Prøv disse lækre og nemme frosting og creme opskrifter til dine cupcakes:

Chokolade-creamcheese frosting

Chokolade frosting – til 12 cupcakes

Citroncreme

Creamcheese frosting

Fluff frosting

Frosting med ahornsirup

Hindbær creamcheese frosting

Italiensk marengsfrosting

Jordbær trøffelcreme – til 24 stk. cupcakes

Kogt vanille frosting

Nougatfrosting med flødeost

Nutella frosting

Pebermynte frosting

Royal icing (eller glasur med æggehvider) – til 12 cupcakes

Vanilla buttercream frosting

Vanillefrosting – til 12 cupcakes

vurder og del denne side: