Franskbrød med kernemælk

Franskbrød med kernemælk

Franskbrød Med Kernemælk Opskrift:

Ingredienser:

Franskbrød med kernemælk - opskrifterpåkager.dk

  • 750 ml. kærnemælk
  • 1200 gram hvedemel
  • 50 gram gær
  • 2 spsk. smeltet margarine eller smør
  • 15 gram sukker
  • 2 æg
  • 12 gram salt


Tilberedning:

  1. Kærnemælken lunes let og gæren udrøres heri.
  2. Sukker, salt, æg, olie tilsættes og blandes godt.
  3. Tilsæt mel lidt efter lidt og undlad evt. at bruge det hele.
  4. Sættes til hævning et lunt og tildækket sted, til det er hæver til dobbelt størrelse. ca. 1 time.
  5. Franskbrød med kernemælk - opskrifterpåkager.dk

    Dejen æltes igennem, formes til 2 brød og lægges i 2 smurte brødforme.

  6. Lad dem efterhæve en lunt og tildækket sted i ca. ½ time.

 

Bagetid:

Ca. 35 minutter. 200 grader forvarmet ovn.
Lad dem køle en lille ½ time før de bliver fjernet fra formene.

Print Friendly