Fedtfattig gulerodskage

Fedtfattig gulerodskage

Opskrift: Fedtfattig Gulerodskage

Ingredienser:

  • 200 gram hvedemel
  • 300 gram skrællet gulerødder
  • 3 æg
  • 200 gram rørsukker
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 dl minimælk


Tilberedning:

  1. Gulerødderne skrælles og rives.
  2. Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vanillesukker.
  3. Mel, bagepulver og krydderier vendes i æggemassen sammen med gulerødderne.
  4. Tilsæt mælk til dejen indtil den er tilpas flydende.
  5. Dejen fyldes i en smurt springform 20 cm i diameter og sættes i ovnen.

Bagetid:

Ca. 30-40 minutter ved 175 grader forvarmet ovn.

Print Friendly