Fedtfattig ananastærte

Fedtfattig ananastærte

Opskrift: Fedtfattig Ananastærte

Ingredienser:

  • ½ dl smør
  • ½ dk råsukker
  • 2 æg
  • 1 ananas, gerne lille.
  • 1 1/4 dl fuldkornshvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl kvark


Tilberedning:

  1. Ananasfrugten skrælles og skæres i småstykker.
  2. Smør og sukker røres blødt. Derefter røres de sammenpiskede æg, samt mel og bagepulver i. Halvdelen af ananasstykkerne vendes forsigtigt i.
  3. Dejen hældes i en smurt springform og bages.
  4. Tærten afkøles i en halv time og vendes derefter ud.
  5. Kvarken piske blød og blandes med resten af ananasstykkerne.
  6. Når tærten er kold skæres den vandret igennem og kvarkblandingen bredes ud på den ene halvdel. Den anden halvdel anbringes ovenpå.

Bagetid:

Ca. 30 minutter ved 200 grader forvarmet ovn.

Print Friendly