Cookies med kokos og korender

Cookies med kokos og korender – 10 til 12 stk.

Opskrift på : Cookies Med Kokos Og Korender

Ingredienser:Cookies med kokos og korender

  • 150 g kokosmel
  • 75 g korender
  • 200 g sukker
  • 2 æggehvider
  • 1 æg
  • 125 g smør
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. vaniljestang
  • 85 g hvedemel


Tilberedning:

  1. Bland kokosmel, korender, sukker, æggehvider, æg, smør og salt i en tykbundet gryde.
  2. Tilsæt vaniljestang, skallen flækkes, kornene skrabes ud, skallen hakkes fint og det hele tilsættes.
  3. Varm blandingen op ved middel varme under konstant omrøring, til smørret er smeltet.
  4. Tag gryden af varmen. Tilsæt sigtet mel og rør dejen godt sammen.
  5. Sæt klatter af dejen med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Der skal bruges 2 spsk. til hver cookie.
  7. Tryk klatterne let flade med en gaffel eller et fugtigt viskestykke.

Bagetid:

Ca. 18 minutter ved 200 grader eller varmluft 180 grader, til de er gyldnebrune.

Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Tip:

Disse cookies er ret store og kan også laves mindre, husk blot at bagetiden da skal forkortes.

 

vurder denne opskrift:

Print Friendly