Cognackage

Cognackage

Opskrift på : Cognackage

Ingredienser:

  • 250 g hvedemel
  • 250 g smør eller margarine
  • 250 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 5 spsk. cognac
  • 50 g smuttede, snittede mandler
  • 50 g mørk grofthakket chokolade
  • 4 æggehvider


Tilberedning:

  •  Rør blødgjort fedtstof og sukker sammen.
  • 2. Rør æggeblommerne i en ad gangen.
  • 3. Amo Hvedemel, mandler, chokolade og cognac blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i massen til sidst.
  • 4. Fyld den færdigrørte masse i en velsmurt og melet bageform.

Bagetid:

Ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 175 C, varmluft 165 C på ovnens nederste rille.

  • Når kagen er afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist
Print Friendly