Citroncreme

Citroncreme

Opskrift på : Citroncreme

Ingredienser:

  • 2 bl. husblas
  • 150 g. god hvid chokolade, hakket groft
  • ¼ liter piskefløde
  • Skallen af 1½ citron, fintrevet


Tilberedning:

  1. Læg husblassen i blød i en ½ liter koldt vand i en ½ time.
  2. Hak den hvide chokolade fint.
  3. varm fløden til den næsten koger og tag gryden af varmen.
  4. Hæld den varme fløde over den finthakkede chokolade og rør til næsten al chokoladen er smeltet.
  5. Vrid husblassen fri for vand og kom den direkte op i den lune fløde under omrøring.
  6. Når alt chokoladen er smeltet, passeres den gennem en sigte.
  7. Tilføj citron skallen og rør godt.
  8. Citroncremen afkøles i køleskab mindst 3 timer eller gerne til næste dag med husholdningsfilm der dækker cremens overflade og går op ad skålens inderside.

kilde

vurder denne opskrift

Print Friendly