Chokoladeroulade med vanillemousse

Chokoladeroulade med vanillemousse – 12 stk.

Opskrift på : Chokoladeroulade Med Vanillemousse

Ingredienser:Chokoladeroulade med vanillemousse

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 2 spsk. kakao
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ dl mælk
  • 1 brev kagemousse med vanillesmag
  • 2 ½ dl letmælk
  • Sukker


Tilberedning:

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Pisk æggene i ét ad gangen sammen med kakao.
  3. Vend hvedemel, bagepulver og mælk i dejen og fordel den i en bageplade beklædt med bagepapir ca. 30 x 40 cm.
  4. Bag kagen ved 225° C i 8-10 min, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker.
  5. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård; Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle.
  6. Kagemousse: Bland posens indhold med 2 ½ dl letmælk.
  7. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
  8. Fordel kagemoussen på rouladen.
  9. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den koldt i mindst 1 time.
  10. Drys evt. med ekstra flormelis og server rouladen i skiver.

vurder denne opskrift:

 

Print Friendly