Chokolademuffins med cremefyld

Chokolademuffins med cremefyld – 12 stk.

Opskrift på: Chokolademuffins Med Cremefyld

Ingredienser:

  • 100 gram flødechokolade
  • 175 gram smør
  • 100 gram sukker
  • 10 gram vaniljesukker
  • 1 knsp. salt
  • 3 æg
  • 200 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 6 spsk. mælk
  • 250 gram creme fraiche
  • 1/4 brev kagecremepulver
  • Vanilje til 5 dl ( uden kogning)
  • 80 gram kirsebærmarmelade
  • 80 gram abrikosmarmelade
  • Kakao , flormelis, fløde og abrikosbåde skal bruges til pynt.
  • Til bageformen bruges smør og mel.


Tilberedning:

  1. Hak chokoladen, semlt den i et vandbad og lad den køle lidt af.
  2.  Pisk smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen med et piskeris.
  3. Rør æggene i et ad gangen. Rør chokoladeni.
  4. Bland mel og bagepulver og rør det hurtigt i dejen sammen med mælken.
  5. Smør en muffinbageform til 12 stk, og drys den med mel.
  6. Fordel dejen i formen.

Bagetid:

Ca. 25 minutter . 175 grader i en forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

  1. Når de så er færdige så lad dem hvile et øjeblik, løsne dem herefter forsigtigt fra formen og sæt dem til afkøling på en bagerist.
  2. Skær hver muffins over på tværs med en kniv.

Og nu til fyldet:

  1. Kom creme fraiche i en røreskål og pisk cremepulveret i, pisk ca. 1 minut med et piskeris.
  2. Fordel cremen på muffinsbundene og kom herefter en klat rød marmelade på halvdelen og gul marmelade på den anden halvdel.
  3. Læg muffinlågene på og sigt kakao og flormelis over. Pynt med flødeskumsrosetter og abrikosbåde.

Så nu kan dine Chokolademuffins med cremefyld serveres eller nedfryses.

Print Friendly