Chokoladekage med pynt

Chokoladekage med pynt

Opskrift på : Chokoladekage Med Pynt

Ingredienser:

  • 300 g hvedemel
  • 75 g smør eller margarine
  • 300 g sukker
  • 2 æg
  • 50 g kakao
  • 2 dl sødmælk eller helst kærnemælk
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. vanillesukker

Til glasuren/pynt

  • 200 g flormelis
  • Ca. 2 spsk. kogende vand
  • Reven chokolade


Tilberedning:

  1. Blødgør fedtstoffet, og rør det godt med sukkeret til en ensartet masse.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen under ømrøring.
  3. Sigt de resterende ingredienser sammen med hvedemel, bland det i dejen, og rør det til en ensartet masse, som hældes op i en smurt bradepande.

Bagetid:

Ca. 15 minutter. Forvarmet ovn ved 200 grader, eller varmluft 180 grader, på ovnens nederste rille.

  • Rør flormelis og kogende vand til en passende konsistens, og glaser kagen, når den er afkølet.
  • Drys den revne chokolade over nu.
Print Friendly