Chokolade-appelsinlagkage

Chokolade-appelsinlagkage

Opskrift på : Chokolade-appelsinlagkage

Ingredienser:

  • 3 lagkagebunde
  • ½ l. fløde
  • 1 glas Nutella
  • 300 g. makroner
  • 1 appelsin

Til pynt:

  • Hindbær


Tilberedning:

  1. Læg de 3 lagkagebunde ud på bordet.
  2. Pisk fløden stiv og kom 1 spk. appelsinskræl og saften af 1 appelsin i.
  3. Kom så nutellaen i men gem 3 spks. til senere.
  4. Stil det på køl i ca. en halv time.
  5. Når massen er kold smøres flødenutella massen ud over bundene og der drysses med knuste makroner.
  6. Sådan gøres det lag på lag. På toppen smøres resten af nutellaen og de sidste knuste makroner, og der pyntes til sidst med de friske hindbær.

vurder denne opskrift:

Print Friendly