Choko cupcakes

Choko cupcakes – 12 til 15 stk.

Opskrift på : Choko Cupcakes

Ingredienser:Choko cupcakes - opskrifterpåkager.dk

  • 100 g hvedemel
  • 25 g kakao
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 50 g blødt smør
  • 125 ml mælk
  • 1 æg

Frosting/topping:

  • 250 g flormelis
  • 25 g kakao
  • 75 g smør (stuetemperatur)
  • Ca. 2 spsk. mælk
  • sølvperler
  • Chokoflager


Tilberedning:

  1. Bland sigtet mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i en skål.
  2. Tilsæt sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og rør det sammen, så det ligner revet ost.
  3. Rør halvdelen af mælken i melblandingen, og rør til dejen er klumpfri.
  4. Pisk resten af mælken sammen med æg, og rør det i dejen.
  5. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene
  6. Bag kagerne

Bagetid:

Ca. 20-25 min. ved 175 grader forvarmet ovn

Afkøl kagerne på en bagerist.

Chokoladefrosting:

  1. Bland flormelis, kakao og smørret.
  2. Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.
  3. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.

Overtræk de afkølede kager med chokolade icing og dekorer med krymmel.

vurder denne opskrift:

Print Friendly