Cheesecake med oreo-cream-jordbær

Cheesecake med oreo-cream-jordbær

Opskrift: Cheesecake Med Oreo-Cream-Jordbær

Ingredienser:

Bund:Cheesecake med oreo-cream-jordbær

  • 170 g knuste digestive kiks
  • 35 g brun farin
  • 70 g smør, smeltet
  1. Bland det hele sammen og pres det ned i bunden af ringen fra en 22-23 cm springform forret med en høj strimmel bagepapir. Ringen placeres på det fad du vil servere kagen på.


Til Fyld:

  • 100 gram oresos, hakket groft
  • 600 gram flødeost, Buko kan bruges
  • 150 gram sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • Kornene af 2 vanillestænger
  •  6,5 dl fløde, pisket til skum

Tilberedning:

  1. Pisk flødeost, sukker, citronsaft og vanillekorn til en ensartet og cremet masse i 2-3 min.
  2. vend den piskeke fløde forsigtigt i og tilsidst nu hakkede oreos.
  3. Fordel fyldet på bunden, mens den er i springformsringen. Sørg for at det kommer helt ud til kanten i bunden og glat overfladen.
  4. Sæt kagen på køl min natten over.
  5. Server kagen med jordbær eller hindbær til

vurder denne  opskrift:

Print Friendly