Cheesecake med fersken-Lime

Cheesecake med fersken-lime

Opskrift: Cheesecake Med Fersken-Lime

Ingredienser:Cheesecake med fersken-lime

  • 220 gram digestive kiks, knuste
  • 75 gram hakkede mandler
  • 75 gram hakket chokolade (mørk)
  • 130 gram smør, smeltet


Tilberedning:

  1. Bland alle indgredienser godt sammen og pres det godt sammen i bunden af springformen.

Ingredienser:

Til fyld: (lav gerne denne del dagen før den skal serveres og opbevar i køleskab)

  • 400 gram flødeost naturel
  • 130 gram rørsukker
  • 400 gram creme fraich 38%
  • 4 æg
  • Saft og skal af 1 grøn lime
  • 2 store spsk. maizena
  • korn af 1 vanillestang

Tilberedning:

  1. Rør Flødeost, creme fraich og rørsukker sammen.
  2. Tilsæt æg og lime skal + saft lidt efter lidt.
  3. Rør tilsidst maizene og vanillekorn i.
  4. Hæld fylden over kiksebunden.
  5. Bages ved 190 grader i 25 min. til kagen er fast, men stadig lys.

Ingredienser:

 

Til Topping:

Cheesecake med fersken-lime

  • 1 ds. ferskner (6 halve ferskner)
  • 100 gram vand
  • 100 gram sukker
  • Saft og revet skal af en lime
  • 5 blade husblas

Tilberedning:

 

  1. Blend fersknerne helt og hæld dem over en gryde.
  2. Udblød husblasen i koldt vand.
  3. Tilsæt sukker og vand, og varm massen op til det småkoger i et minut og tad det af varmen.
  4. Knug husblasen let for vand og udrør hurtigt den den varme ferskenmasse.
  5. Hæld straks ferskenmasse over den kolde kage og stil på køl.
  6. Når toppingen er stivnet kan du løsne kagen fra formen med en lille skarp kniv.

 kilde

Print Friendly