Cheesecake med passionsfrugt og kokos

Cheesecake med passionsfrugt og kokos – 24 snitter

Opskrift på : Cheesecake Med Passionsfrugt Og Kokos

Ingredienser:Cheesecake med passionsfrugt og kokos - opskrifterpåkager.dk

  • 100 g mandler
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hakket smør
  • 125 g sukker
  • 1 æggeblomme
  • 25 g kokosmel

Til Fyld:

  • 750 g flødeost, blød
  • 2 æg
  • 1 3/4 dl kokosmælk
  • 3 tsk. vaniljeessens
  • ½ tsk. citronsaft
  • 185 g sukker
  • 65 g mandler, i flager og ristede

Til Pynt:

  • 90 g flormelis
  • 40 g blødt smør
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 2 spsk. siet passionsfrugtsaft


Tilberedning:

  1. Hak mandlerne fint.
  2. Sigt mel og bagepulver i en skål.
  3. Gnid smør i melet og rør mandler og sukker i.
  4. Lav en fordybning i midten og tilsæt æggeblommen.
  5. Rør blandingen sammen med en bredbladet kniv, til den samler sig i perler.
  6. Vend den ud på en meldrysset arbejdsflade og saml den til en kugle.
  7. Klap den helt flad, pak den ind i plastikfolie, og læg den i køleskab i 30 min.
  8. Varm ovnen op til 170 grader eller varmluft 150 grader.
  9. Brug en springform på 20x30x5 cm med bagepapir.
  10. Rul dejen ud, så den passer i formen og tryk den ned.
  11. Drys med kokosmel og tryk det let ned i dejen.
  12. Bag den i 10 min. og lad den derefter køle af i 10 min.
  13. FYLD: Rør flødeost og æg sammen i en foodprocessor.
  14. Tilsæt kokosmælk, vanilje, citronsaft og sukker og blend, til det er glat.
  15. Fordel blandingen over den bagte bund og bag i yderligere 40 min.
  16. Lad kagen køle af i formen.
  17. PYNT: Rør flormelis og smør sammen, til det er glat.
  18. Rør majsstivelse i og derefter passionsfrugtsaft.
  19. Fordel blandingen oven på kagen.
  20. Drys med mandelflager.
  21. Lad det stivne og skær kagen i snitter.

vurder denne opskrift

Print Friendly