Cheesecake brownie med hindbærskum

Cheesecake brownie med hindbærskum

Opskrift: Cheesecake Brownie Med Hindbærskum

Ingredienser:Cheesecake brownie med hindbærskum Til Brownie

  • 200 gram mørk chokolade
  • 200 gram smør
  • 250 gram flormelis
  • 3 æg
  • 100 gram hvedemel


Tilberedning:

  1. Smelt chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad. Lad den afkøle imens du fortsætter.
  2. Pisk smør og sukker godt og luftigt.
  3. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
  4. Rør melet i lidt efter lidt til dejen er ensartet.
  5. Rør tilsidst den smeltede chokolade i.
  6. Fordel dejen i en smurt springform på 25-26 cm.

Ingredienser:

Til Cheesecake

  • 400 g. flødeost
  • 150 g. flormelis
  • ½ tsk vanilleekstrakt men meget meget gerne kornene af 1 vanillestang
  • 2 æg

Tilberedning:

  1. Pisk flødeost, flormelis og vanille sammen.
  2. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
  3. Øg hastigheden tilsidst for at fluffe det lidt op men pas på ikke at overpiske så osten skiller.
  4. Smør osteblandingen oven på brownie dejen og fordel den så den ligger helt glat.
  5. Bag kagen ved 170 grader i 45-55 min. Hold specielt øje med at brownielaget er bagt færdigt. dvs. lidt snasket, men der må ikke være meget dej på tandstikken du tester med.
  6. Lag kagen afkøle helt, pak kagen og springformen ind i vitawrap og sæt den på køl til dagen efter.

Ingredienser:

Til Hindbærskum

  • 200 gram hindbær fra frost, optøede
  • 100 gram. sukker
  • 2 blade husblas
  • 4 dl piskefløde

Tilberedning:

  1. Kog hindbær op i en lille gryde sammen med sukkeret og blend eller mos det herefter.
  2. Udblød husblassen i koldt vand i 5-10 min, knug den for vand og rør den ud i den varme hindbær sauce.
  3. Lad hindbærsaucen afkøle til dagen efter.
  4.  PÅ DAGEN:
  5. Hæld den kolde hindbærsauce og fløden i en røreskål og pisk det hele til skum.
  6. Fordel skummet på kagen og pynt den som du synes. f.eks hindbær og smeltet chokolade
Print Friendly