Cheddarboller med Rosmarin

Cheddarboller med Rosmarin

Cheddarboller med Rosmarin Opskrift

Ingredienser:cheddarboller med rosmarin

  • 7 dl vand, lunt
  • 50 gram gær
  • 4 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • 6 spsk. olivenolie
  • 150 gram revet cheddar
  • 1/4 tsk. stødt chili
  • 2 tsk. rosmarin
  • 300 gram durum mel
  • 700 gram hvedemel


Tilberedning:

  1.  Opløs gæren i det lune vand og tilsæt herefter olie, salt, sukker, chili og rosmarin.
  2. Bland osten og herefter durummel i til det er godt rørt sammen.
  3. Tilsæt lidt efter lidt hvedemel mens du ælter godt til dejen er elastisk og mættet. Ælt i min 5 min.
  4. Lad dejen hæve i en meldrysset skål med rent klæde over i 1½ times tid.
  5. Ælt dejen og del den i 20 lige store stykker.
  6. Rul stykkerne til pæne boller og sæt dem med en lille bitte smule mellemrum på en bageplade.
  7. Lad bollerne hæve under klædet i 1 timer.
  8. Pensel dem herefter med lidt olivenolie og drys med flagesalt og rosmarin.

Bagetid:

Ca. 13-15 min. 200 grader forvarmet ovn.

kilde

Print Friendly