Burgerboller hjemmebagte

Burgerboller hjemmebagte – 14 stk

Opskrift på: Burgerboller Hjemmebagte

Ingredienser:Burgerboller hjemmebagte

  • Ca. 500 g hvedemel
  • 50 g gær
  • 50 g margarine eller ½ dl olie
  • 1 æg
  • 3 dl mælk
  • 3 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt

TIl pynt

  • Sesamfrø


Tilberedning:

  1. Lun mælken, og opløs gæren heri.

  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet og smidig.

  3. Stil dejen til hævning tildækket og lunt i ca. 15 min.

  4. Del dejen i 14 lige store stykker.

  5. Form stykkerne til boller, der trykkes flade og prikkes med en gaffel.

  6. Pensl med vand, og drys med Sesamfrø.

  7. Sæt burgerbollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse, ca. 30 min.

Bagetid:

Ca. 10 minutter ved 225 grader, eller varmluft 210 grader.

Print Friendly