Bryllupscupcakes

Bryllupscupcakes – 12 stk.

Opskrift på : Bryllupscupcakes

Ingredienser:Bryllupscupcakes - opskrifterpåkager.dk

  • 125 g smør
  • 125 g sukker
  • 3 æg
  • 2 poser Mandelmel
  • Revet skal fra 1 appelsin
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g finthakket hvid chokolade

Frosting/Topping:

  • 125 g flormelis
  • 40 g blødt smør i tern
  • ½ tsk Vanillearoma
  • 1½ spsk. mælk
  • 1 pk. Dekorationfondant
  • Rød og sort konditorfarve


Tilberedning:

  1. Pisk smør og sukker sammen i en skål.
  2. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg.
  3. Tilsæt mandelmel, appelsinskal, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt.
  4. Vend til sidst hakket chokoladen i og fordel dejen i muffinforme.

Bagetid:

Ca. 20-25 minutter ved 180C varmluft eller 200C traditionel varme

Frosting/Topping:

Vanillefrosting:

  1. Bland flormelis, smør, vanillearoma og mælk i en skål.
  2. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen.

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis og udstik cirkler svarende til antallet af kager. Smør kagerne med frosting og læg fondantcirklerne oven på.

Lav en tyk glasur af flormelis og konditorfarve. Den skal være så tyk, at den næsten ikke slipper skeen. Massér glasuren lidt ad gangen ind i den overskydende fondant til farven er jævn. Kreér dine egne blomster eller figurer.

vurder og del denne opskrift:

Print Friendly