Brunkager

Brunkager – 100 stk.

Opskrift på : Brunkager

Igredienser:Brunkager - julesmåkager  opskrifterpåkager.dk

  • 300 gram hvedemel eller alm. småkagemel
  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 125 gram hakkede mandler med/uden skal.
  • 1 dl lys sirup
  • 2 tsk. ingefær
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. nelliker
  • 1 tsk. natron


Tilberedning:

  1. Bland smør, sukker, sirup, ingefær kanel samt neliker og pisk sammen med en elpisker.
  2. Bland mel, natron og hakkede mandler og ælt det i dejen.
  3. Del dejen i 4 lige store dele og tril dem til pølser ca 4 – 5 cm i diameter. Pølserne stilles i køleskab minimum 1 times tid.
  4. Pølserne skæres ud til kager ca. 3 mm i tykkelse.

Bagetid:

Ca. 5 – 7 minutter. 220 grader i en forvarmet ovn eller varmluft 200 grader.

Print Friendly