Brunkage med kokosmel

Brunkage med kokosmel

Opskrift på : Brunkage Med Kokosmel

Ingredienser:

  • 500 g hvedemel
  • 250 g smør eller margarine
  • 500 g brun farin
  • 2 æg
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk. kakao
  • ½ tsk. hjortetaksalts

Glasur/Pynt

  • 150 g flormelis
  • 1 spsk. kakao
  • 2 spsk. varm mælk eller vand
  • Ca. 10 g kokosmel


Tilberedning:

  1. Rør blødgjort fedtstof og sukker røres sammen.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen.
  3. Bland hvedemel og de øvrige ingredienser i, og rør det hele til en ensartet masse.
  4. Hæld dejen i en smurt og melet bradepande (ca. 25 x 40 cm).

Bagetid:

Ca. 25 minutter i en forvarmet ovn ved 200 C, varmluft 180 C på ovnens nederste rille.

  • Rør flormelis, kakao og varm mælk eller vand sammen til chokoladeglasur og smør det på kagen, når den er afkølet. Drys med kokosmel efterfølgende.
Print Friendly