Brun tekage

Brun tekage

Opskrifter på : Brun Tekage

Ingredienser:

  • 500 g hvedemel
  • 250 g smør eller margarine
  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 2½ dl mælk
  • 250 g rosiner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. nelliker
  • 1 tsk. bagepulver


Tilberedning:

  1. Rør blødgjort fedtstof og sukker sammen.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen.
  3. Bland krydderier og rosiner i hvedemel, bland det i dejen sammen med mælken, og rør det hele til en ensartet masse.
  4. Smør og mel en bageform (2 liter), og hæld massen i.

Bagetid:

Ca. 1 time i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft 165 grader, på ovnens nederste rille.

  • 5. Tag kagen ud af formen, og anbring den på en bagerist, når kagen er lidt afkølet.
Print Friendly