Brun abrikos roulade

Brun abrikos roulade

Opskrift på : Brun Abrikos Roulade

Ingredienser:

  • 75 g hvedemel
  • 75 g smør eller margarine
  • 75 g sukker
  • 5 g kakao
  • 1 æg

Fyld

  • 150 g abrikosmarmelade

Pynt

  • Flormelis


Tilberedning:

  1. Fedtstoffet blødgøres, og røres godt sammen med sukkeret til en ensartet konsistens, hvorefter ægget tilsættes unde stadig omrøring. Til sidst røres hvedemel og kakao i.
  2. Smør massen ud på pergamentpapir ca. 30×25 cm.

Bagetid:

Ca. 5 min. i en forvarmet ovn ved 240 grade,r varmluft 220 grader på ovnens midterste rille.

  • Når kagen er bagt, vendes den straks over på et stykke papir, der er drysset med sukker. Papiret, den er bagt på, trækkes nu af, og marmeladen smøres på med en paletkniv.
  • Bagværket rulles sammen til en roulade ved hjælp af det sukkerbestrøede papir, mens bagværket endnu er blødt og bøjeligt, hvorefter rouladen drysses med flormelis.
Print Friendly