Browniemuffins

Browniemuffins – 12 stk.

Opskrift: Browniemuffins

Ingredienser:Browniemuffins - opskrifterpåkager.dk

  • 225 gram mel
  • 1 spsk. kakao
  • Lidt salt
  • 20 gram vaniljesukker
  • 275 gram sukker
  • 175 gram smør
  • 225 gram mørk overtrækschokolade
  • 125 gram valnøddekerner
  • 3 æg
  • 3 tsk. bagepulver


Tilberedning:

  1. Kom 75 gram mel, kakao, salt 10 gram vaniljesukker, 75 gram sukker og 75 gram smør i en røeskål og rør det hele sammen til drys med drejkroge på en håndmixer.
  2. Hak 175 gram overtrækschokolade groft, smelt den i vandbad og lad den køle lidt af.
  3. Hak nødderne groft.
  4. Pisk 100 gram smør, salt, 10 gram vaniljesukker og 200 gram sukker sammen med et piskeris.
  5. Rør æggene i et ad gangen.
  6. Bland mel og bagepulver og rør det i.
  7. Hæld den smeltede chokolade i under konstant omrøring.
  8. Vend nødderne i.
  9. Sæt 2 papirforme i hver fordybning i en muffinform til 12 stk og fordel dejen jævnt heri.
  10. Kom drysset på.

Bagetid:

Ca. 30 minutter. 175 grader forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Sidst men ikke mindst:

  1. Tag dem så ud af ovnen og sæt dem til afkøling på en bagerist.
  2. Hak 50 gram overtrækschokolade groft og smelt den i et vandbad. Hæld den i en frysepose og klip et lille hjørne af posen.
  3. Tag alle dine muffins op af bageformen og pynt dem med smeltede chokolade.
  4. Lad chokoladen stivne inden dine Browinemuffins serveres.
Print Friendly