Brombærmuffins med flakes

Brombærmuffins med flakes – 12 stk.

Opskrift: Brombærmuffins Med Flakes

Ingredienser:

  • 250 gram brombær
  • 50 gram cornflakes
  • 125 gram smør
  • 100 gram sukker
  • 10 gram vaniljesukker
  • Lidt salt
  • 2 æg
  • 250 gram mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. mælk
  • 250 gram flormelis
  • 4 spsk. citron saft
  • ekstra flormelis til pynt og smør og mel til bageformen.


Tilberedning:

  1. Skyl brombærrene.
  2. Tag 12 stk brombær fra til pynt senere.
  3. Knus 40 gram cornflakes groft.
  4. Pisk smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen til en cremet masse med et piskeris.
  5. Rør æggene i et ad gangen.
  6. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken
  7. Vend cornflakes og brombærrene forsigtigt i.
  8. Smør en muffinbageform til 12 stk. og drys den med mel.

Bagetid:

Ca. 35 minutter. 175 grader forvarmet ovn eller varmluft 150 grader.

Og til sidst:

  1. Tag dine muffins ud, løsn dem fra formen og lad dem køle af på en bagerist.
  2. Rør en glasur af flormelis og citronsaft og kom det på dine muffins.
  3. Fordel resten af brombærrene og cornflakesene på glasuren, mens den stadig er blød.
  4. Lad glasuren stivne og sigt derefter flormelis over dine lækre brombærmuffins med flakes inden de serveres.

Man kan også bruges andet end cornflakes, f.eks musli eller albrand..

Print Friendly