Brød & Boller

Brød er en gruppe af basale fødevarer, der bliver fremstillet ved bagning eller stegning. Udgangsmaterialet er en dej, som består af mel og vand, der oftest er tilsat levende gæresvampe, surdej eller et kemisk hævemiddel. Det bliver mest lavet af hvede, men i koldere egne har man i stedet brugt rug som brødkorn.

 

Prøv disse lækre og dejlige brød opskrifter:

Arabisk naan brød – 4 stk.

Bondebrød

Brød med sprød skorpe – poolish

Burgerboller hjemmebagte – 14 stk

Cheddarboller med Rosmarin

Chokoladeboller

Fastelavnsboller

Fletbrød

Franskbrød

Franskbrød med kernemælk

Fuldkornsbrød med blåbær

Fødselsdagsboller hjemmebagte – 24 stk

Grillbrød – 8 stk.

Grill flutes – 14 stk.

Groft brød med squash

Groft kærnemælksbrød

Grovboller – 14 stk

Grove brunchboller

Grovhvedebrød – 2 stk

Gulerodsboller – 12 stk.

Gulerodsbrød

Gyldne horn med fyld (Appelsinmarmelade) – 15 stk.

Havregrynsbrød – 4 stk.

Hjemmebagt sandwichbrød – 2 stk.

Hjemmebagte krydderboller – 10 stk.

Hjemmelavde snegle

Hjemmelavde wienerhorn – 15 stk.

Hvidløgsbrød – 20 stk.

Koldhævede eftermiddagsboller – 12 stk.

Kommenskringler med sigtemel

Krydret fuldkornsbrød

Kærnemælkshorn med frugtmos – 16 stk.

Langtidshævede baguettes

Langtidshævede morgenboller – 13 stk

Lækre fuldkornsstykker

Lækre kærnehornbrød – 12 stk.

Møllehjulsbrød – 2 stk.

Nemme Tebirkes – 16 stk.

Olivenbrød hjemmelavet – 2 stk.

Palmekager – 30 stk.

Sandwichboller

Suppehorn hjemmelavede – 20 stk

Søndagsbrød nem og enkelt

Tebrød – 65 stk.

Tranebærboller med hvid chokolade

Valnøddebrød

Wienerboller med remonce – 16 stk.

VURDER OG DEL DENNE SIDE: