Brød er en gruppe af basale fødevarer, der bliver fremstillet ved bagning eller stegning. Udgangsmaterialet er en dej, som består af mel og vand, der oftest er tilsat levende gæresvampe, surdej eller et kemisk hævemiddel. Det bliver mest lavet af hvede, men i koldere egne har man i stedet brugt rug som brødkorn.
Prøv disse lækre og dejlige brød opskrifter:
Brød med sprød skorpe – poolish
Burgerboller hjemmebagte – 14 stk
Fødselsdagsboller hjemmebagte – 24 stk
Gyldne horn med fyld (Appelsinmarmelade) – 15 stk.
Hjemmebagt sandwichbrød – 2 stk.
Hjemmebagte krydderboller – 10 stk.
Hjemmelavde wienerhorn – 15 stk.
Koldhævede eftermiddagsboller – 12 stk.
Kærnemælkshorn med frugtmos – 16 stk.
Langtidshævede morgenboller – 13 stk
Olivenbrød hjemmelavet – 2 stk.
Suppehorn hjemmelavede – 20 stk
Tranebærboller med hvid chokolade
Wienerboller med remonce – 16 stk.