Bananlagkage

Bananlagkage

Opskrift på: Bananlagkage

Ingredienser:

Dej

  • 100 g hvedemel
  • 4 æg
  • 200 g sukker

Fyld

  • 175 g blødt smør
  • 150 g sigtet flormelis
  • 3 mosede bananer

Chokoladeglasur

  • 150 g sigtet flormelis
  • 2 spsk. kakao
  • Lidt kogende vand


 Tilberedning:

1. Pisk æg og sukker stift.
2. Rør forsigtigt hvedemel i (der må ikke anvendes hævemidler).
3. Kom dejen i 3-4 velsmurte lagkageforme.
Bagetid:

Ca. 6-8 min. ved 225 grader, varmluft 205 grader

Sidst men ikke mindst:

  1. Rør ingredienserne til banansmørcremen til skum, og rør ingredienserne til chokoladeglasur sammen til en passende stivelse.
  2. Bundene lægges sammen med smørcremen, og lagkagen glaseres ovenpå og på siderne, og trækker helst nogle timer, før den serveres.
Print Friendly