Banan cupcakes

Banan cupcakes – 12 til 15 stk.

Opskrift på : Banan Cupcakes

Ingredienser:Banan cupcakes

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 spsk. vanillesukker
  • 2 æg
  • 2 store bananer
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver

Frosting/Topping:

  • 250 g flormelis
  • 25 g kakao
  • 1 tsk. vanillearoma
  • 80 g blødt smør
  • Ca. 2 spsk. mælk
  • Krymmel efter eget valg


Tilberedning:

  1. Rør smør, sukker og vanillesukker blødt.
  2. Pisk æggene i et ad gangen.
  3. Mos bananen og tilsæt den i dejen.
  4. Pisk dejen godt sammen.
  5. Rør sigtet hvedemel og bagepulver dejen og rør godt sammen.
  6. Fordel dejen i muffinformene
  7. Bag kagerne

Bagetid:

Ca. 20-25 minutter. ved 175 C varmluft. Afkøl kagerne på en bagerist.

Frosting:

  1. Bland flormelis, kakao, aroma og smør i en skål.
  2. Pisk blandingen med
  3. en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes.
  4. Pisk i 5 minutter ved høj
  5. hastighed til cremen er let og luftig.
  6. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis
  7. tilsættes.

Overtræk de afkølede kager med frosting og krymmel efter eget valg.

vurder denne opskrift:

Print Friendly