Baileys cupcakes

Baileys cupcakes – 12 til 15 stk.

Opskrift på : Baileys cupcakes

Ingredienser:Baileys cupcakes - opskrifterpåkager.dk

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 spsk. vanillesukker
  • 2 spsk. kakao
  • 3 æg
  • 175 g hvedemel
  • 2 tsk.Bagepulver
  • 75 g hakket, mørk chokolade

Topping & pynt

  • 1 brev kagemousse med chokoladesmag
  • 2 dl letmælk
  • ½ dl Baileys
  • Soft sølvperler eller krymmel


Tilberedning:

  1. Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt.
  2. Pisk æggene i et ad gangen.
  3. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen.
  4. Tilsæt chokolade og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene

Bagetid:

Ca. 20-25 min. ved 160 grader varmluft. Afkøl kagerne på en bagerist.

Topping:

  1. Bland poses indhold med 2 dl mælk og ½ dl Baileys.
  2. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med perler eller krymmel efter eget valg.

vurder og del denne opskrift:

 

Print Friendly