Arabisk naan brød

Arabisk naan brød – 4 stk.

Opskrift på Arabisk Naan Brød

Ingredienser:Naan brød -  opskrifterpåkager.dk

  • 500 g mel
  • 1/2 kop mælk
  • 8 spsk yoghurt naturel
  • 1 æg, pisket
  • 2 spsk smeltet smør
  • 4 tsk tørgær
  • 4 tsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • knivspids salt


Tilberedning:

  1. Varm mælken i en gryde. Fjern gryden derefter  fra varmen og tilsæt i tørret gær og sukker. Rør i 10 minutter så gæren opløses
  2. I en skål blandes mel, salt og bagepulver. Rør gradvist rundt  mælkblandingen, indtil den er godt blandet.
  3. Derefter tilsættes i ægget, yoghurt, sukker og smør. Bland indtil du får dannet en dej. Ælt dejen på et let melet overflade (10 minutter).
  4. Læg dejen i en skål med låg. Lad den efterhæve et varmt sted, indtil dejen fordobles i størrelse (1 time).
  5. Forvarm ovnen til højeste varme.
  6. Ælt dejen i endnu et par minutter, og del i 4 portioner. Form til kugler.
  7. Form kuglerne til ovale brødforme og læg dem på en smurt bageplade.
  8. Pensl med smør

Bagetid:

Ca. 12 minutter i en forvarmet ovn.

Print Friendly