Ananaskage med pekannødder

Ananaskage med pekannødder – 8 til 10 pers.

Opskrift på : Ananaskage Med Pekannødder

Ingredienser:Ananaskage med pekannødder

  • 80 g blødgjort smør
  • 250 g sukker
  • 2 æg, let piskede
  • 185 g hvedemel
  • 1 3/4 tsk bagepulver
  • 40 g pekannødder, ristede og finthakkede
  • 180 g syltet ananas, hakket
  • 1 3/4 dl mælk
  • 1/4 salt


Tilberedning:

  1. Brug en springform på 23 cm i diameter, med bagepapir.
  2. Pisk smør og sukker sammen.
  3. Tilsæt æg og pisk, til blandingen er lys og cremet.
  4. Sigt mel, bagepulver og 1/4 tsk salt sammen.
  5. Tilsæt melblandingen til smørblandingen sammen med nødder, ananas og mælk og pisk det sammen på lav hastighed i 1 min. eller til det er næsten glat.
  6. Hæld dejen i formen og glat overfladen. Bag kagen.

Bagetid:

1 time, i en forvarmet ovn 180 grader eller varmluft 160 grader.

Lad kagen køle af i formen i 10 min, inden den flyttes over på en bagerist og køler helt af. Drys med flormelis inden servering.

 

vurder denne opskrift

Print Friendly